İZMİR / DİKİLİ - Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu

Erasmus-Kapsayıcı Eğitim İtalya

Erasmus İtalya İşbaşı Gözlem

29-11-202223-26 Ekim tarihlerinde okulumuz  öğretmenlerinden Neşe DEMİREL  ve Ramazan Serhat YILMAZ,  İTALYA/ MATERA da  ISTITUTO COMPRENSIVO E  "S.M.PASCOLI"(İşbaşı gözlemin yapıldığı okullar) nin çok değerli  yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Büyük bir özveri ve planlamayla hazırlanan karşılama etkinlikleri kültürlerin kaynaşmasının önemini ve gerekliliğini gözler önüne serdi. Ülkemize ve İtalya' ya özgü müzikler ve marşlar çalındı, dans gösterileri yapıldı, bayraklar sallandı. Yöresel yiyeceklerle ikramlarda bulunan okul yönetimi, samimi ve dost canlısı tavırlarıyla duygusal anlar yaşattı.  4 gün süren işbaşı gözlem çalışmaları sırasında  kapsayıcı eğitim ile ilgili olarak sınıf içi uygulamalar hakkında bilgiler alındı. Bu eğitimi alan öğrenciler gözlemlendi. Program örnekleri incelendi. Teşekkürler MATERA!

Yayın: 29.11.2022 - Güncelleme: 29.11.2022 12:46 - Görüntülenme: 207