İZMİR / DİKİLİ - Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla okulumuzda şiir yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizin otizmi tanıması, anlaması ve bu konuda farkındalık kazanması amacıyla düzenlenen yarışmada;

Birincilik ödülünü “Gizemli Dünyalar” adlı şiiriyle 5C sınıfından Melissa TALİ, ikincilik ödülünü “Tüm Otizmli Çocuklar” şiiriyle 5C sınıfından Feyza ÇELEN, üçüncülük ödülünü “Otizme Saygı” şiiriyle 6B sınıfından Havin ŞİMŞEK kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali başvuruları başladı. Detaylı bilgi ve başvuru işlemleri için tıklayınız.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi, öğrencilerimizin karnelerini almaları ile son buldu. Karne töreninde söz alan Okul Müdürü Erdal DURAN, başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik etti ve 2. dönem bu başarılarının daha da yukarı çıkmasını beklediğini belirtti. Ayrıca kademelerde dönem birincilerine belgeleri teslim edildi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Ekm

7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir eTwinning ve İzmir Eba koordinatörlüğünde Cumhuriyetimizin 100. Yıl temasıyla "İzmir CodeWeek 100" etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle blok tabanlı kodlama çalışmaları gerçekleştirdik.

Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST İstanbul ve Ankara’dan  sonra muhteşem yolculuğuna İzmir’de devam etti. Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizin üç büyük şehrinde gerçekleştirilen festivalin üçüncü ve son durağı Ege’nin incisi İzmir’de gerçekleştiriliyor. Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu olarak bizler de öğrencilerimizin bu alanlarda yaşanan gelişmeleri yakından inceleyebilmeleri adına ziyaretimizi gerçekleştirdik.

İTALYA/ MATERA da  ISTITUTO COMPRENSIVO E  "S.M.PASCOLI"

Erasmus İtalya İşbaşı Gözlem

GELECEĞİN ÖZEL ÇOCUKLARININ EĞİTİM PROJESİ